DP Šolsko 27. 09. 2017 19:19:20
Results (stage 1 - DP Šolsko)

Pos. St. No. Name Class Club Country Time 1 Time+
 
DIJAKI D
1. 13 RAVNIKAR Žan DIJAKI D GIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA SLO 24:00
2. 18 GANTAR Tjaž DIJAKI D GIM. JURIJA VEGE SLO 27:01 +03:01
3. 10 BLAŽ Matic DIJAKI D GIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA SLO 27:12 +03:12
4. 16 ŽLINDRA David DIJAKI D GIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA SLO 32:56 +08:56
5. 327 KAVČIČ Domen DIJAKI D SR. LESARSKA Š. LJ. SLO 34:48 +10:48
6. 42 ČOPI Gašper DIJAKI D GIM. TOLMIN SLO 35:18 +11:18
7. 1 JAGODIČ Tilen DIJAKI D ER STROKOVNA ŠOLA IN GIM. LJUBLJANA SLO 39:58 +15:58
8. 26 SMOLE Brin DIJAKI D GIM. LEDINA SLO 44:18 +20:18
9. 43 TALJAT Žiga DIJAKI D GIM. TOLMIN SLO 45:01 +21:01
10. 333 LUZNAR Aljaž DIJAKI D ŠC KRANJ - STROK. GIM. SLO 46:33 +22:33
11. 19 RUPNIK Ambrož DIJAKI D GIM. JURIJA VEGE SLO 48:42 +24:42
12. 332 JEREB Nejc DIJAKI D ŠC KRANJ - STROK. GIM. SLO 52:13 +28:13
13. 17 VOVK Peter DIJAKI D GIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA SLO 52:26 +28:26
14. 344 GRAD Jaka DIJAKI D ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 53:35 +29:35
15. 11 KAVČIČ Jure DIJAKI D GIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA SLO 54:41 +30:41
16. 345 MALI Anže DIJAKI D ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 54:57 +30:57
17. 2 MOČNIK Saš DIJAKI D GIM. BEŽIGRAD SLO 56:28 +32:28
18. 38 ŽNIDARŠIČ Bor DIJAKI D GIM. ŠIŠKA SLO 59:07 +35:07
19. 334 NOVAK AntonNino DIJAKI D VEGOVA LJUBLJANA SLO 59:29 +35:29
20. 347 ŠTIH Miha DIJAKI D ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 62:39 +38:39
21. 30 TOMC Brin DIJAKI D GIM. LEDINA SLO 65:25 +41:25
22. 15 SIRC Lovro DIJAKI D GIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA SLO 65:28 +41:28
23. 12 KUNSTELJ Luka DIJAKI D GIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA SLO 70:40 +46:40
24. 27 KOFOL Nejc DIJAKI D GIM. LEDINA SLO 71:30 +47:30
25. 349 VEROVŠEK Jan DIJAKI D ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 71:42 +47:42
26. 3 ZUPAN Peter DIJAKI D GIM. BEŽIGRAD SLO 72:10 +48:10
27. 348 URŠIČ Domen DIJAKI D ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 78:51 +54:51
28. 329 Serženta Aleš DIJAKI D SR. LESARSKA Š. LJ. SLO 82:06 +58:06
29. 28 POLJANŠEK Mark DIJAKI D GIM. LEDINA SLO 97:26 +73:26
346 MERŠE Rok DIJAKI D ZAVOD SV. STANISLAVA SLO dnf
328 ZORMAN Gaj DIJAKI D SR. LESARSKA Š. LJ. SLO mp
330 SAJOVIC Nejc DIJAKI D SR. LESARSKA Š. LJ. SLO mp
 
DIJAKI E
1. 44 ŠKARABOT Matej DIJAKI E GIM. VIČ SLO 44:09
2. 4 PETROVIČ Gašper DIJAKI E GIM. BEŽIGRAD SLO 52:03 +07:54
3. 20 HADALIN Iztok DIJAKI E GIM. JURIJA VEGE SLO 74:04 +29:55
4. 352 JALEN Gašper DIJAKI E ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 78:59 +34:50
5. 354 KUZMAN Mark DIJAKI E ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 81:09 +37:00
 
DIJAKINJE D
1. 7 ZAVRL Zala DIJAKINJE D GIM. BEŽIGRAD SLO 39:15
2. 21 POLJANŠEK Nika DIJAKINJE D GIM. JURIJA VEGE SLO 39:53 +00:38
3. 24 RAZPET Deja DIJAKINJE D GIM. JURIJA VEGE SLO 46:34 +07:19
4. 35 PRIMOŽIČ Patricija DIJAKINJE D GIM. MOSTE SLO 46:46 +07:31
5. 5 ŠTRUMBELJ Lana DIJAKINJE D GIM. BEŽIGRAD SLO 47:22 +08:07
6. 359 POGAČAR Ana Pia DIJAKINJE D ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 53:05 +13:50
7. 33 ŠALAMUN Ana DIJAKINJE D GIM. LEDINA SLO 55:43 +16:28
8. 8 PESTOTNIK Stres Dora DIJAKINJE D GIM. BEŽIGRAD SLO 64:03 +24:48
9. 356 KUŠAR Katarina DIJAKINJE D ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 77:01 +37:46
10. 41 PUGELJ Nina DIJAKINJE D GIM. ŠIŠKA SLO 79:23 +40:08
11. 6 KOBETIČ Nika DIJAKINJE D GIM. BEŽIGRAD SLO 86:59 +47:44
12. 360 SLAPNIK ANŽUR Mateja DIJAKINJE D ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 87:04 +47:49
13. 355 KOS Leila DIJAKINJE D ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 93:09 +53:54
14. 357 MERŠE Pia DIJAKINJE D ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 106:15 +67:00
15. 32 KRUŠIČ Špela DIJAKINJE D GIM. LEDINA SLO 114:14 +74:59
31 FERENC Julija DIJAKINJE D GIM. LEDINA SLO dns
358 PELICON Urša DIJAKINJE D ZAVOD SV. STANISLAVA SLO mp
 
DIJAKINJE E
1. 362 JEZERŠEK Polona DIJAKINJE E ZAVOD SV. STANISLAVA SLO 36:52
34 MOČNIK Tamara DIJAKINJE E GIM. LEDINA SLO dnf
 
UČENCI A
1. 57 BOGATAJ Rok UČENCI A OŠ CERKNO SLO 11:01
2. 326 COKAN Jan UČENCI A OŠ VIŽMARJE BROD SLO 12:35 +01:34
3. 130 TRUNK Nejc UČENCI A OŠ KOMENDA MOSTE SLO 14:09 +03:08
4. 79 KOLNER Anže UČENCI A OŠ DAVORINA JENKA SLO 16:00 +04:59
5. 133 ŠVIGELJ Vito Luka UČENCI A OŠ KOMENDA MOSTE SLO 17:38 +06:37
6. 166 FERENC Martin UČENCI A OŠ POLJE SLO 17:39 +06:38
7. 247 KURINČIČ Jakob UČENCI A OŠ TOMA BREJCA SLO 18:56 +07:55
8. 248 FOŠKI Oskar UČENCI A OŠ VALENTINA VODNIKA SLO 19:25 +08:24
9. 251 HODŽAR Ajd UČENCI A OŠ VODICE SLO 20:31 +09:30
10. 128 MALUS Drejc UČENCI A OŠ KOMENDA MOSTE SLO 22:27 +11:26
11. 254 KREMŽAR Florjan UČENCI A OŠ VODICE SLO 23:15 +12:14
12. 206 ŠTUHEC Simon UČENCI A OŠ SVETI TOMAŽ SLO 24:57 +13:56
13. 250 GREŠAK Nik UČENCI A OŠ VODICE SLO 25:28 +14:27
14. 199 SIRC Janez UČENCI A OŠ SVETI TOMAŽ SLO 25:57 +14:56
15. 276 PREVODNIK Lovro UČENCI A OŠ DAVORINA JENKA SLO 26:29 +15:28
16. 284 POROPAT Taj UČENCI A OŠ TABOR I. SLO 26:53 +15:52
17. 279 GANTAR Borut UČENCI A OŠ IDRIJA SLO 27:00 +15:59
18. 173 TOMŠIČ Žan UČENCI A OŠ SOSTRO SLO 28:01 +17:00
19. 285 LUKETIČ JONA Emanuel UČENCI A OŠ TABOR I. SLO 28:47 +17:46
20. 198 PEVEC Žan UČENCI A OŠ SVETI TOMAŽ SLO 28:54 +17:53
21. 283 KARNIČNIK Alex UČENCI A OŠ TABOR I. SLO 29:22 +18:21
22. 287 MATUŠAN Luka UČENCI A OŠ TABOR I. SLO 29:53 +18:52
23. 132 PLEVEL Patrik UČENCI A OŠ KOMENDA MOSTE SLO 29:55 +18:54
24. 286 BOMBEK Maj UČENCI A OŠ TABOR I. SLO 31:17 +20:16
25. 197 MUNDA Matic UČENCI A OŠ SVETI TOMAŽ SLO 31:55 +20:54
26. 122 KODER Svit UČENCI A OŠ KAŠELJ SLO 34:13 +23:12
27. 46 MIHELJAK Tevž UČENCI A I. OŠ SLOVENJ GRADEC SLO 34:58 +23:57
28. 252 SRABOTIČ Val UČENCI A OŠ VODICE SLO 35:30 +24:29
29. 131 JEREBIČ Simon Erik UČENCI A OŠ KOMENDA MOSTE SLO 35:34 +24:33
30. 123 DOBRAVEC Nejc UČENCI A OŠ KAŠELJ SLO 38:58 +27:57
31. 45 VALIČ Ištvan UČENCI A I. OŠ SLOVENJ GRADEC SLO 39:40 +28:39
32. 204 HEBAR KOSI Nino UČENCI A OŠ SVETI TOMAŽ SLO 39:52 +28:51
33. 278 ERZAR Val UČENCI A OŠ DAVORINA JENKA SLO 43:46 +32:45
34. 277 STELE Miha UČENCI A OŠ DAVORINA JENKA SLO 45:29 +34:28
35. 249 BOHINC Tim UČENCI A OŠ VODICE SLO 49:31 +38:30
36. 196 BUKOVIČ Teo UČENCI A OŠ SVETI TOMAŽ SLO 59:35 +48:34
37. 288 COKAN JUS Erazem UČENCI A OŠ TABOR I. SLO 72:00 +60:59
78 SELJAK Jaka UČENCI A OŠ DAVORINA JENKA SLO mp
129 MALUS Ožbej UČENCI A OŠ KOMENDA MOSTE SLO mp
253 KAVČIČ Dominik UČENCI A OŠ VODICE SLO mp
205 OZMEC Kimi UČENCI A OŠ SVETI TOMAŽ SLO mp
 
UČENCI B
1. 80 SELJAK Luka UČENCI B OŠ DAVORINA JENKA SLO 22:02
2. 135 ZUPAN Tilen UČENCI B OŠ KOMENDA MOSTE SLO 23:17 +01:15
3. 134 TURK Nejc UČENCI B OŠ KOMENDA MOSTE SLO 23:33 +01:31
4. 114 KAVČIČ Valentin UČENCI B OŠ IDRIJA SLO 26:51 +04:49
5. 280 GANTAR Primož UČENCI B OŠ IDRIJA SLO 29:55 +07:53
6. 293 KOS David UČENCI B OŠ TABOR I. SLO 31:59 +09:57
7. 244 ŠORLI CK Blaž UČENCI B OŠ TOLMIN SLO 32:46 +10:44
8. 256 HUMAR Nace UČENCI B OŠ VODICE SLO 33:12 +11:10
9. 59 KATARIČ Rok UČENCI B OŠ CERKNO SLO 36:34 +14:32
10. 116 PETRIČ Timi UČENCI B OŠ IDRIJA SLO 38:50 +16:48
11. 174 FAŠUN Aljoša UČENCI B OŠ SOSTRO SLO 39:23 +17:21
12. 113 GNEZDA Žan UČENCI B OŠ IDRIJA SLO 39:53 +17:51
13. 258 PALMER Luka UČENCI B OŠ VODICE SLO 42:05 +20:03
14. 291 VUKOVIČ Črt UČENCI B OŠ TABOR I. SLO 46:53 +24:51
15. 245 ŠORLI BD Blaž UČENCI B OŠ TOLMIN SLO 47:54 +25:52
16. 289 RAJTER Matic UČENCI B OŠ TABOR I. SLO 50:29 +28:27
17. 237 TOMŠIČ Mark UČENCI B OŠ ŠKOFLJICA SLO 53:13 +31:11
18. 290 HREN ANEJ UČENCI B OŠ TABOR I. SLO 54:11 +32:09
19. 295 GULIČ Gaber UČENCI B OŠ TABOR I. SLO 55:08 +33:06
20. 85 REMEC Anej UČENCI B OŠ DOBRAVLJE SLO 55:25 +33:23
21. 257 KAVČIČ Matija UČENCI B OŠ VODICE SLO 60:36 +38:34
22. 236 GREGORIČ Rok UČENCI B OŠ ŠKOFLJICA SLO 61:14 +39:12
23. 200 CIZERL Erik UČENCI B OŠ SVETI TOMAŽ SLO 63:37 +41:35
24. 201 JOB Mihael UČENCI B OŠ SVETI TOMAŽ SLO 71:01 +48:59
25. 175 ŽAKELJ Leon UČENCI B OŠ SOSTRO SLO 77:38 +55:36
26. 292 BUČI Arti UČENCI B OŠ TABOR I. SLO 77:51 +55:49
27. 51 LAP Nik UČENCI B OŠ 27 JULIJ KAMNIK SLO 78:10 +56:08
28. 339 ŽMAK Valentin UČENCI B VIZ OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA SLO 79:13 +57:11
29. 255 ALJAŽ Domen UČENCI B OŠ VODICE SLO 79:55 +57:53
30. 203 PERKO Kevin UČENCI B OŠ SVETI TOMAŽ SLO 82:56 +60:54
31. 86 SAMEC Gašper UČENCI B OŠ DOBRAVLJE SLO 97:57 +75:55
32. 337 KULENOVIĆ Mateo UČENCI B VIZ OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA SLO 105:10 +83:08
33. 338 ŽELEZINGER Nik UČENCI B VIZ OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA SLO 123:00 +100:58
157 PISK Jakob UČENCI B OŠ POLJANE SLO dnf
88 PREMRN Denis UČENCI B OŠ DOBRAVLJE SLO mp
47 ŠTIFTER Matevž UČENCI B II. OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC SLO mp
83 KLANČAR Kevin UČENCI B OŠ DOBRAVLJE SLO mp
84 NOVAK Jakob UČENCI B OŠ DOBRAVLJE SLO mp
202 OBRAN Žan UČENCI B OŠ SVETI TOMAŽ SLO mp
294 MAJHENIČ Jan Luka UČENCI B OŠ TABOR I. SLO mp
336 HECL Nik UČENCI B VIZ OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA SLO mp
 
UČENCI C
1. 137 ŽURBI Domen UČENCI C OŠ KOMENDA MOSTE SLO 24:38
2. 67 ČELIK Aljaž UČENCI C OŠ CERKNO SLO 25:21 +00:43
3. 118 KAVČIČ Julijan UČENCI C OŠ IDRIJA SLO 26:29 +01:51
4. 69 KATARIĆ Tit UČENCI C OŠ CERKNO SLO 26:40 +02:02
5. 136 KERN Rok UČENCI C OŠ KOMENDA MOSTE SLO 29:10 +04:32
6. 60 DOMNIK Nejc UČENCI C OŠ CERKNO SLO 29:29 +04:51
7. 9 PESTOTNIK Stres Svit UČENCI C GIM. BEŽIGRAD SLO 30:13 +05:35
8. 52 ANDERLUH Luka UČENCI C OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA SLO 30:50 +06:12
9. 119 LOGAR Enej UČENCI C OŠ IDRIJA SLO 31:17 +06:39
10. 112 POŽENEL Natan Maj UČENCI C OŠ DUŠANA MUNIHA SLO 31:43 +07:05
11. 124 ZGONEC Gašper UČENCI C OŠ KAŠELJ SLO 33:06 +08:28
12. 281 JAGODIČ David UČENCI C OŠ MENGEŠ SLO 34:23 +09:45
13. 97 BRATOŽ Jani UČENCI C OŠ DOBRAVLJE SLO 35:37 +10:59
14. 96 TOZAN Uroš UČENCI C OŠ DOBRAVLJE SLO 36:27 +11:49
15. 259 STRAŽE Jurij UČENCI C OŠ VODICE SLO 37:26 +12:48
16. 234 ZAKONJŠEK Julijan UČENCI C OŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI SLO 37:58 +13:20
17. 56 ZORKO Nejc UČENCI C OŠ BREŽICE SLO 39:23 +14:45
18. 176 HABIČ Benjamin UČENCI C OŠ SOSTRO SLO 39:34 +14:56
19. 235 FLORJAN Matija UČENCI C OŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI SLO 41:40 +17:02
20. 92 KRKOČ Urban UČENCI C OŠ DOBRAVLJE SLO 42:12 +17:34
21. 298 REHER Mel UČENCI C OŠ TABOR I. SLO 43:11 +18:33
22. 296 SAMEJA Matic Rok UČENCI C OŠ TABOR I. SLO 44:12 +19:34
23. 303 BIJELIČ Dejan UČENCI C OŠ TABOR I. SLO 44:34 +19:56
24. 65 OBID Aljaž UČENCI C OŠ CERKNO SLO 45:20 +20:42
25. 61 GABRŠČEK Nejc UČENCI C OŠ CERKNO SLO 46:19 +21:41
26. 159 PODREKAR Žiga UČENCI C OŠ POLJANE SLO 46:44 +22:06
26. 95 ŠINIGOJ Jure UČENCI C OŠ DOBRAVLJE SLO 46:44 +22:06
28. 54 HRIBAR Timotej UČENCI C OŠ BREŽICE SLO 46:48 +22:10
29. 299 LAZNIK Noa UČENCI C OŠ TABOR I. SLO 47:27 +22:49
30. 179 VREČAR Žiga UČENCI C OŠ SOSTRO SLO 52:38 +28:00
31. 177 JERLAH Erazem UČENCI C OŠ SOSTRO SLO 56:59 +32:21
32. 261 NOVAK Martin UČENCI C OŠ VODICE SLO 60:27 +35:49
33. 64 NOVINC Jaka UČENCI C OŠ CERKNO SLO 60:43 +36:05
34. 99 SAMEC Andraž UČENCI C OŠ DOBRAVLJE SLO 64:06 +39:28
35. 63 MAVRI Blaž UČENCI C OŠ CERKNO SLO 66:43 +42:05
36. 68 GABERŠČEK Klemen UČENCI C OŠ CERKNO SLO 67:30 +42:52
37. 301 DRAKŠIČ Gal UČENCI C OŠ TABOR I. SLO 69:21 +44:43
38. 213 VLAŠIČ Žiga UČENCI C OŠ SVETI TOMAŽ SLO 71:07 +46:29
39. 117 BRUS Jakob UČENCI C OŠ IDRIJA SLO 71:25 +46:47
40. 212 ERJAVEC Žiga Miha UČENCI C OŠ SVETI TOMAŽ SLO 71:54 +47:16
41. 70 OZEBEK Anej UČENCI C OŠ CERKNO SLO 73:48 +49:10
42. 180 MELIHEN Žiga UČENCI C OŠ SOSTRO SLO 74:30 +49:52
43. 138 ŠTEBE Domen UČENCI C OŠ KOMENDA MOSTE SLO 77:11 +52:33
44. 297 RAJTER Tomaž UČENCI C OŠ TABOR I. SLO 79:29 +54:51
45. 207 BEC Nejc UČENCI C OŠ SVETI TOMAŽ SLO 87:35 +62:57
46. 233 ZUPANC Jaka UČENCI C OŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI SLO 87:41 +63:03
91 BOLE Luka UČENCI C OŠ DOBRAVLJE SLO dnf
66 ŽUK Lovro UČENCI C OŠ CERKNO SLO dnf
55 JEVŠEVAR Martin UČENCI C OŠ BREŽICE SLO mp
158 PADEŽNIK Maks UČENCI C OŠ POLJANE SLO mp
208 GOLOB Tomi UČENCI C OŠ SVETI TOMAŽ SLO mp
62 KLASIĆ Blaž UČENCI C OŠ CERKNO SLO mp
93 MAITI Matija UČENCI C OŠ DOBRAVLJE SLO mp
139 PLEVEL Jure UČENCI C OŠ KOMENDA MOSTE SLO mp
178 PREDALIČ Luka UČENCI C OŠ SOSTRO SLO mp
160 BOŽNAR Urban UČENCI C OŠ POLJANE SLO mp
210 PEVEC Nejc UČENCI C OŠ SVETI TOMAŽ SLO mp
238 ŽNIDARŠIČ Anže UČENCI C OŠ ŠKOFLJICA SLO mp
209 PETRENA David UČENCI C OŠ SVETI TOMAŽ SLO mp
211 PLOHL Aljaž UČENCI C OŠ SVETI TOMAŽ SLO mp
98 KRKOČ Janoš UČENCI C OŠ DOBRAVLJE SLO mp
 
UČENKE A
1. 71 ERŽEN Nea UČENKE A OŠ CERKNO SLO 13:09
2. 72 OBID Neža UČENKE A OŠ CERKNO SLO 15:54 +02:45
3. 145 KERN Patricija UČENKE A OŠ KOMENDA MOSTE SLO 18:24 +05:15
4. 143 ŠVIGELJ Zala Mia UČENKE A OŠ KOMENDA MOSTE SLO 18:40 +05:31
5. 82 PREGL Lana UČENKE A OŠ DAVORINA JENKA SLO 18:44 +05:35
6. 185 UGRIN Nikolina UČENKE A OŠ SOSTRO SLO 18:50 +05:41
7. 81 KOLNER Brina UČENKE A OŠ DAVORINA JENKA SLO 19:17 +06:08
8. 140 LONČAR Naja UČENKE A OŠ KOMENDA MOSTE SLO 19:49 +06:40
9. 48 RAJ Ema Pika UČENKE A I. OŠ SLOVENJ GRADEC SLO 20:45 +07:36
10. 306 LEŠNIK Lana UČENKE A OŠ TABOR I. SLO 20:47 +07:38
11. 309 DRAME Tosja UČENKE A OŠ TABOR I. SLO 23:50 +10:41
12. 144 SAKSIDA Nina UČENKE A OŠ KOMENDA MOSTE SLO 24:35 +11:26
13. 142 TRUNK Neža UČENKE A OŠ KOMENDA MOSTE SLO 24:51 +11:42
14. 274 KNAFLIČ Lara UČENKE A OŠ DAVORINA JENKA SLO 26:34 +13:25
15. 275 ŠERUGA Ela UČENKE A OŠ DAVORINA JENKA SLO 27:19 +14:10
16. 308 ŽIGART RUBELJ Vita UČENKE A OŠ TABOR I. SLO 28:39 +15:30
17. 305 MARIN Hana UČENKE A OŠ TABOR I. SLO 29:49 +16:40
18. 125 LAVRIN POVŠE Isabelle UČENKE A OŠ KAŠELJ SLO 30:02 +16:53
19. 307 DOVNIK Ajda UČENKE A OŠ TABOR I. SLO 30:59 +17:50
20. 217 HEBAR Stela UČENKE A OŠ SVETI TOMAŽ SLO 55:07 +41:58
21. 216 ERJAVEC Jana UČENKE A OŠ SVETI TOMAŽ SLO 57:31 +44:22
22. 273 CIPERLE Sara UČENKE A OŠ DAVORINA JENKA SLO 59:55 +46:46
23. 214 BEC Maša UČENKE A OŠ SVETI TOMAŽ SLO 67:11 +54:02
24. 215 CIZERL Ilona UČENKE A OŠ SVETI TOMAŽ SLO 73:10 +60:01
304 BREZEC Taja UČENKE A OŠ TABOR I. SLO mp
 
UČENKE B
1. 147 KAVČIČ Lucija UČENKE B OŠ KOMENDA MOSTE SLO 20:20
2. 167 FERENC Tinka UČENKE B OŠ POLJE SLO 22:25 +02:05
3. 146 MALUS Vita UČENKE B OŠ KOMENDA MOSTE SLO 29:01 +08:41
4. 218 ERJAVEC Ema UČENKE B OŠ SVETI TOMAŽ SLO 29:58 +09:38
5. 246 ČUJEC Alina UČENKE B OŠ TOLMIN SLO 30:26 +10:06
6. 262 ERCE Nina UČENKE B OŠ VODICE SLO 31:10 +10:50
7. 105 MAMIČ Hana UČENKE B OŠ DOBRAVLJE SLO 31:56 +11:36
8. 265 KREMŽAR Lucija UČENKE B OŠ VODICE SLO 32:41 +12:21
9. 100 GREGORČIČ Ema UČENKE B OŠ DOBRAVLJE SLO 33:55 +13:35
10. 263 HOČEVAR Lucija UČENKE B OŠ VODICE SLO 34:30 +14:10
11. 221 TOMANIČ Špela UČENKE B OŠ SVETI TOMAŽ SLO 35:43 +15:23
12. 224 Kekec Anabela UČENKE B OŠ SVETI TOMAŽ SLO 37:45 +17:25
13. 311 VUJAKLIJA Maša UČENKE B OŠ TABOR I. SLO 38:19 +17:59
14. 222 HEBAR Klara UČENKE B OŠ SVETI TOMAŽ SLO 38:23 +18:03
15. 103 STRES Tinkara UČENKE B OŠ DOBRAVLJE SLO 39:06 +18:46
16. 50 ERLAH Larisa UČENKE B I. OŠ SLOVENJ GRADEC SLO 41:08 +20:48
17. 219 KRAJNC Amadeja UČENKE B OŠ SVETI TOMAŽ SLO 42:32 +22:12
18. 314 HOHNEC ROŠKAR Tea UČENKE B OŠ TABOR I. SLO 42:54 +22:34
19. 223 KOSI Sara UČENKE B OŠ SVETI TOMAŽ SLO 42:58 +22:38
20. 315 NAMESTNIK Sara UČENKE B OŠ TABOR I. SLO 43:09 +22:49
21. 232 KOSI Lea UČENKE B OŠ SVETI TOMAŽ SLO 43:28 +23:08
22. 187 NOVAK Julija UČENKE B OŠ SOSTRO SLO 46:52 +26:32
23. 313 LJESKOVAC Nika UČENKE B OŠ TABOR I. SLO 48:27 +28:07
24. 104 LOZAR Zala UČENKE B OŠ DOBRAVLJE SLO 48:37 +28:17
25. 126 VUILOVA Kristina UČENKE B OŠ KAŠELJ SLO 49:28 +29:08
26. 310 PLAZOVNIK BEDRAČ Ana Lenka UČENKE B OŠ TABOR I. SLO 51:50 +31:30
27. 186 HABIČ Nika UČENKE B OŠ SOSTRO SLO 52:51 +32:31
28. 220 LIPOVŠEK Minea UČENKE B OŠ SVETI TOMAŽ SLO 54:25 +34:05
29. 190 STERLE Tjaša UČENKE B OŠ SOSTRO SLO 56:27 +36:07
30. 191 IVANOVIĆ Teodora UČENKE B OŠ SOSTRO SLO 58:20 +38:00
31. 341 LUKIĆ Minea UČENKE B VIZ OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA SLO 60:37 +40:17
32. 161 JURČIČ Nika UČENKE B OŠ POLJANE SLO 60:56 +40:36
33. 49 BILIČ Aleksandra UČENKE B I. OŠ SLOVENJ GRADEC SLO 71:22 +51:02
34. 239 ŽAGAR Ela UČENKE B OŠ ŠKOFLJICA SLO 93:16 +72:56
35. 340 MRMOLJA Ines UČENKE B VIZ OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA SLO 93:31 +73:11
36. 240 DRNOVŠEK Ela UČENKE B OŠ ŠKOFLJICA SLO 103:15 +82:55
312 PURG Iva UČENKE B OŠ TABOR I. SLO dnf
188 FAŠUN Iza UČENKE B OŠ SOSTRO SLO mp
264 RAKUN Špela UČENKE B OŠ VODICE SLO mp
 
UČENKE C
1. 266 BABIČ Katja UČENKE C OŠ VODICE SLO 23:53
2. 74 TUŠAR Teja UČENKE C OŠ CERKNO SLO 27:03 +03:10
3. 149 KERN Tina UČENKE C OŠ KOMENDA MOSTE SLO 29:19 +05:26
4. 121 LEBAN Manja UČENKE C OŠ IDRIJA SLO 30:14 +06:21
5. 148 RAVNIKAR Nika UČENKE C OŠ KOMENDA MOSTE SLO 35:53 +12:00
6. 282 PUST Karin UČENKE C OŠ NARODNEGA HEROJA MAKSA PEČARJA SLO 40:45 +16:52
7. 168 FERENC Zala UČENKE C OŠ POLJE SLO 44:04 +20:11
8. 155 ŠPENKO Zala UČENKE C OŠ MEDVODE SLO 46:17 +22:24
9. 154 ŠKARABOT Anja UČENKE C OŠ LOG - DRAGOMER SLO 47:12 +23:19
10. 272 ŠALAMUN Eva UČENKE C OŠ ZADOBROVA SLO 47:19 +23:26
11. 165 ŠTRAVS Katja UČENKE C OŠ POLJANE SLO 51:24 +27:31
12. 164 ŠINKOVEC Jedrt UČENKE C OŠ POLJANE SLO 55:06 +31:13
13. 268 KAVČIČ Lucija UČENKE C OŠ VODICE SLO 57:14 +33:21
14. 170 NOVAK Lucija UČENKE C OŠ SOSTRO SLO 57:35 +33:42
15. 320 POROPAT Brina UČENKE C OŠ TABOR I. SLO 58:52 +34:59
16. 169 JAGER Teja UČENKE C OŠ SOSTRO SLO 60:57 +37:04
17. 267 JENKO Eva UČENKE C OŠ VODICE SLO 61:22 +37:29
18. 73 HADALIN Larisa UČENKE C OŠ CERKNO SLO 63:11 +39:18
19. 193 VRANKAR Nina UČENKE C OŠ SOSTRO SLO 63:35 +39:42
20. 151 DACAR Hana UČENKE C OŠ KOMENDA MOSTE SLO 69:10 +45:17
21. 270 PATERNOSTER Darja UČENKE C OŠ ZADOBROVA SLO 69:18 +45:25
22. 53 ANDERLUH Katarina UČENKE C OŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA SLO 74:17 +50:24
23. 195 JANČAR BAUMAN Živa UČENKE C OŠ SOSTRO SLO 78:49 +54:56
24. 127 ZGONEC Katja UČENKE C OŠ KAŠELJ SLO 81:09 +57:16
25. 229 ŠMID Nika UČENKE C OŠ SVETI TOMAŽ SLO 82:58 +59:05
26. 163 KRŽIŠNIK Tjaša UČENKE C OŠ POLJANE SLO 85:28 +61:35
27. 228 SLANA Jana UČENKE C OŠ SVETI TOMAŽ SLO 86:03 +62:10
28. 225 BRUMEN Sara UČENKE C OŠ SVETI TOMAŽ SLO 88:49 +64:56
29. 241 GLIHA Manca UČENKE C OŠ ŠKOFLJICA SLO 89:58 +66:05
30. 75 RAZPET Tajda UČENKE C OŠ CERKNO SLO 93:50 +69:57
31. 77 ŠTREMFELJ Daša UČENKE C OŠ CERKNO SLO 97:38 +73:45
32. 227 KRAJNC Gabriela UČENKE C OŠ SVETI TOMAŽ SLO 99:01 +75:08
33. 226 ČUŠ Monika UČENKE C OŠ SVETI TOMAŽ SLO 99:29 +75:36
34. 162 CVIRN Malči UČENKE C OŠ POLJANE SLO 101:33 +77:40
35. 322 JAKI Rima UČENKE C OŠ TABOR I. SLO 106:59 +83:06
36. 242 LASIČ Naja UČENKE C OŠ ŠKOFLJICA SLO 115:56 +92:03
323 VARDA Maša UČENKE C OŠ TABOR I. SLO dnf
319 DOKL Melisa UČENKE C OŠ TABOR I. SLO dnf
231 BELŠAK Katja UČENKE C OŠ SVETI TOMAŽ SLO mp
153 PURKART Pia UČENKE C OŠ LOG - DRAGOMER SLO mp
152 GALJOT Živa UČENKE C OŠ KOMENDA MOSTE SLO mp
192 KRAGLJ Tara UČENKE C OŠ SOSTRO SLO mp
150 KODRIN Klara UČENKE C OŠ KOMENDA MOSTE SLO mp
269 MELINC Maša Julija UČENKE C OŠ ZADOBROVA SLO mp
271 PLUT Manca UČENKE C OŠ ZADOBROVA SLO mp
76 REJC Aleksandra UČENKE C OŠ CERKNO SLO mp